nikerosheone

Obama budget att släppa sociala kostnader FIL I detta 12 februari 2014 filfoto talar president Barack Obama i det östra rummet i Vita huset i Washington. Vita huset säger att president Barack Obamas kommande budgetförslag inte kommer att omfatta hans tidigare erbjudande att acceptera sänkta levnadskostnader för ökning av socialförsäkringssystemet och andra förmånsprogram. De hade varit en central del av hans långsiktiga skuldreduktionsstrategi. / Jacquelyn Martin, File) (Jacquelyn Martin)

WASHINGTON (AP) President Barack Obama kommer att föreslå en valårsbudget som skulle undvika minskningar av de federala förmåner som han tidigare hade stödt, meddelade aids torsdag. Han kommer också att be kongressen att godkänna cirka 56 miljarder dollar i nya eller utvidgade program, och återfå tillbaka från aggressiva ansträngningar för att ta itu med långsiktiga offentliga underskott och skuld.

Obama släpper sitt tidigare erbjudande att trimma kostnaden för levande ökning av socialförsäkringssystemet och andra förmånsprogram.http://nikerosheone.se/ Den ideen hade varit en central del av hans långsiktiga skuldreduktionsstrategi, även om det ansågs otäckt av många demokrater.Beslutet motsvarar ett Vita Hus erkännande att Obama inte har kunnat sluta en ‘grand budget bargain’ med GOP ledare, även genom att föreslå en förmånsminskning som republikaner motsatte sig och motsatte sig många i sin egen parti.nikerosheone Men det är också ett bevis på den nyligen minskade betydelsen av regeringens röda bläck som en drivande politisk fråga bland fallande underskott och offentlig utmattning över hot mot federala avstängningar och standardinställningar.

NIKE SKOR REA

Från 1972 till dags dato, har Nike mer än 40 år av historia, och är en av de största sportartiklar tillverkare i USA. Som en global sport jätte, sedan grundandet dess enastående prestanda bekräftar Nike grundare Bill Bowerman hade sagt ett ord. ”Så länge du har en kropp, är du en idrottsman Och så länge som det finns idrottare i världen, Nike Skor Billigt Nike Company kommer att fortsätta att växa och utvecklas.I populära skor kultur för många år du har sett många fantastiska skor design i det första ögat, även vid första anblicken du kommer att älska eller hata det.

Kan bara säga att skor verkligen göra människor urartar. Både retro och innovativa är det gemensamma språket för varje par klassiska Nike Sneakers, nästan varje par klassiska Nike sportskor har den mest avancerade tekniken.Nike Sneakers Rea: Varje par är unikt. Bekväm användning för löpning och promenader, och så mycket färg samlokalisering av klädstilar. Favoritmodeller och komfort, har valts på Nike Skor.Nike Sneakers Dam: Varje flicka vill ha Nike skor. Nike Sneakers Dam är också en typ av populär index, full av charmen med sportmode.

Nike Skor Herr: Ett par skor är en showdown! En mängd olika Nike super vackra skor är det bästa valet för pojkar i sommar. Varje par skor med dolda berättelser värt att begrunda i detaljerna konstruktions.Nike Skor Billigt: Nikes språket är rörelsespråk. Nike Skor Klassisk bästsäljande modeller, nödvändiga varor. Deras användbarhet är också mycket hög.Nike lagra information väntar på dig! Det finns bara en typ av uttryck, som är leende, bara en typ av känsla, är att möta, och detta är vår fördel.